Noul BMW M340i xDrive Touring – Informații și fotografii oficiale

Noul BMW M340i xDrive Touring completează familia de break-uri de la Munchen și se instalează în vârful gamei Seria 3 Touring.

Versiunea sedan accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde, în timp ce versiunea Touring are envoie de 4,5 secunde, fiind cu jumătate de secundă ca generațiile pe care le înlocuiesc. Este meritul motorului de 3.0 litri cu șase cilindri în linie și tehnologie M TwinPower Turbo, care vine cu 48 de cai putere în plus față de precendentul vârf de gamă, în timp ce cuplul maxim a crescut cu 500 Nm până la 500 Nm.

Mașina este echipată standard cu sistem de evacuare M Sport, cu sistem de control al clapetelor. Coloanal sonoră este agresivă în modurile Sport și Sport+, activate prinintermediul comutatorului Driving xperience Control. Sistemul de evacuare dublu, cu ţevi de eşapament duble, include două filtre de particule de benzină. Astfel, propulsorul se aliniază normei de poluare Euro 6d-TEMP. Acesta este cuplat la o transmisie Steptronic Sport cu opt rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală.

Pentru senzații tari, șoferul de BMW M340i xDrive Touring primește și funcția Launch Control. Atât BMW M340i xDrive Sedan, cât și BMW M340i xDrive Touring sunt echipate standard cu diferențial M Sport, care asigură o capacitate de tracțiune și virare superioară. Viitorul posesor de BMW M3 xDrive Touring poate bifa căsuța pentru suspensia M adaptive cu amortizoare controlate electronic, care poate fi reglată cu ajutorul comutatorului Driving Experience Control în modurile Eco Pro, Comfort, Sport și Sport+.

Echiparea standard include și frâne M Sport cu etriere fixe, de culoare albastră, cu patru pistoane și discuri de 348 mm pe puntea față și 345 mm pe puntea spate. M340i xDrive Touring aleargă standard pe jante M de 18 inci din aliaj ușor cu anvelope mixte (225/45 R 18 pe puntea faţă, respectiv 225/40 R 18 pe puntea spate). Se pot comanda opțional jante M de 19 inci.

Spoilerul faţă, pragurile laterale şi difuzorul optimizează fluxul de aer. Modelul este ușor de recunoscut și datorită grilei BMW cu design mesh, dar și datorită spoilerului spate M în culoarea caroseriei. La bord apar scaune sport pentru șofer și pasagerul din față, într-o combinaţie specifică M de Sensatec şi Alcantara cu matlasare contrastantă în albastru, volan M îmbrăcat în piele, cu butoane multifuncţionale şi clapete de schimbare a vitezelor, tapiţerie BMW Individual a plafonului în nuanţă antracit, pedale M, covoraşe specifice M şi benzi decorative de interior în aluminiu tetragon cu benzi de accent în crom perlat. Instrumentarul de bord și pragurile portierelor din față poartă logo-ul „M340i”.

Pe lista de dotări standard se regăsesc şi Park Distance Control cu senzori în faţă şi în spate, BMW Live Cockpit Plus cu sistem de navigaţie şi ecran de 8,8 inci, dar și pachetul Connected Plus, care include informaţii despre trafic în timp real (RTTI), servicii remote, servicii de concierge şi preechipare Apple CarPlay.


Warning: Illegal string offset 'buttons_type' in /home/r72871espe/public_html/wp-content/plugins/tmm_addthis/index.php on line 72

Warning: Illegal string offset 'add_buttons' in /home/r72871espe/public_html/wp-content/plugins/tmm_addthis/index.php on line 75

Despre noi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

Program

  • Luni  09:00 - 17:00
  • Marți  09:00 - 17:00
  • Miercuri  09:00 - 17:00
  • Joi  09:00 - 17:00
  • Vineri  09:00 - 17:00
  • Sâmbătă  închis
  • Duminică  închis

Contact

Localizare

Copyright © 2017. Espero Impex SRL. Toate drepturile rezervate.

Website dezvoltat de Outofbox Communication